Η Mobile Technology χορηγός του 3ου ShipIT Conference

Για δεύτερη χρονιά η Mobile Technology θα είναι χορηγός του μοναδικού συνεδρίου που παρουσιάζει τις νέες τεχνολογίες του κλάδου της Ναυτιλίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 27 Σεπτεμβρίου, από τη Boussias Communications & την Ammitec. Η εταιρεία θα φιλοξενήσει τον κ. Βασίλη Νίκου, Projects & Quality Manager του Ομίλου Αγγελικούση, ο οποίος μέσω της ομιλίας του με τίτλο "Spare Parts Inventory Management Using Barcoding System", θα παρουσιάσει τη λύση που έχει υλοποιηθεί στο στόλο της εταιρείας σε συνεργασία με τη Mobile Technology. Σκοπός του συνεδρίου, που θα λάβει χώρα στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη, είναι να δημιουργήσει μία πλατφόρμα ανταλλαγής απόψεων και δικτύωσης των IT στελεχών με ανώτατα στελέχη των επιχειρήσεων του κλάδου και να εμβαθύνει στην ανάγκη εφαρμογής νέων τεχνολογιών στις λειτουργίες τους, εστιάζοντας στο Digital Transformation Journey, Performance & Efficiencies και Risk Management & Cyber-Security.

Εξασφαλίστε την πρόσκλησή σας