30.01.2017 Η Mobile Technology χορηγός στο Ναυτιλιακό συνέδριο Smart4Sea 2017
  • 30.01.2017 Η Mobile Technology χορηγός στο Ναυτιλιακό συνέδριο Smart4Sea 2017
2017.01.30

Νέες τεχνολογίες στο Ναυτιλιακό συνέδριο Smart4Sea 2017

Η Mobile Technology με μεγάλη χαρά σας προσκαλεί στο 2ο Συνέδριο Smart4Sea που διοργανώνει η SQE Marine την Τρίτη 31 Ιανουαρίου. Το SMART4SEA Conference & Awards που θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Ευγενίδου, θα παρουσίασει καινοτόμες τεχνολογίες γύρω από τη Ναυτιλία, συγκεντρώνοντας περισσότερους από 600 επαγγελματίες, κυρίως από τα τμήματα Technical, Safety και Operations των ναυτιλιακών εταιρειών.

Η ατζέντα του συνεδρίου θα περιλαμβάνει μία σειρά από νέες για τον κλάδο τεχνολογίες, όπως το Cyber Security, τα Big Data Applications, το Smart Software, το E-Navigation, το Αυτόνομο Πλοίο κ.α, τα οποία εισάγουν τον όρο "έξυπνη Ναυτιλία". Την εταιρεία μας θα εκπροσωπήσει ο Eric Knappen, Regional Sales Manager Ευρώπης της Honeywell Sensing & Productivity Solutions, ο οποίος θα παρουσιάσει τη λύση Συντήρησης και Επιθεώρησης με φωνητικές εντολές, με τίτλο: “Future of Maintenance & Inspection: The Voice Advantage”. Το σύστημα Vocollect Voice M&I αποτελεί εξαιρετική καινοτομία για τον κλάδο, ενώ έχει ήδη βρει εφαρμογή στους κλάδους της Αεροπορίας και την Αυτοκινητοβιομηχανία, όπου η ακρίβεια και το compliance με τις διαδιακασίες αποτελούν μείζονα ζητήματα ασφαλείας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η διαδικασία Vocollect Voice Μ&Ι που ακολουθεί η Lufthansa.

Όλη η ατζέντα του συνεδρίου εδώ.