10.10.2016 Ισχυρή παρουσία στον κλάδο της Ναυτιλίας
  • 10.10.2016 Ισχυρή παρουσία στον κλάδο της Ναυτιλίας
2016.10.10

Συμμετοχή στο 7ο Ναυτιλιακό Συνέδριο Ύδρας

Η Mobile Technology συμμετείχε φέτος για πρώτη φορά ως Χρυσός χορηγός στο Ναυτιλιακό Συνέδριο της Αδελφότητος των Υδραίων Αθηνών, που έλαβε χώρα το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στον Καθεδρικό ναό της Ύδρας. Το Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος με τίτλο «Από το «μπρίκι» στο αυτόνομο πλοίο», είχε θέμα την «έξυπνη» ναυτιλία και την επιτακτική ανάγκη για προσαρμογή στη ραγδαία αναπτυσσόμενη τεχνολογία. Την εταιρεία μας εκπροσώπησαν δύο υψηλόβαθμα στελέχη της Honeywell που παρουσίασαν το καινοτόμο σύστημα Maintenance & Inspection με φωνητικές εντολές και το νέο Personal Tracker της Honeywell Global Tracking, ένα εξάρτημα ικανό να μετατρέψει το iPhone σε δορυφορική συσκευή παρακολούθησης και αποστολής πολλαπλών σημάτων θέσης. Παρότι ήταν η πρώτη φορά που παρουσιάστηκαν οι συγκεκριμένες λύσεις στο ναυτιλιακό κοινό, οι εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν ήταν καθόλα θετικές και το συνέδριο ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Συμμετοχή στο 2ο Ship IT Conference

Η εταιρεία υπήρξε επίσης χορηγός στο 2ο Ship IT Conference που πραγματοποιήθηκε στις 29 Σεπτέμβρη από τη Boussias Communications σε συνδιοργάνωση με την AMMITEC, το Σύλλογο Στελεχών Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Ναυτιλιακών Εταιρειών. Βασικές ενότητες του συνεδρίου που απευθύνεται κυρίως στα τμήματα IT αποτέλεσαν το Cyber Risk & Security και το Digital Transformation, τα θέματα Quality, αλλά και τα Maritime Big Data.