15.04.15 Βραβείο Πελατοκεντρικότητας για τη Mobile Technology
2015.04.15

Στην ενότητα καινοτομία στις πωλήσεις & πελατοκεντρικότητα βραβεύθηκε η Mobile Technology παρουσιάζοντας το επιτυχημένο case study της ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες. Συγκεκριμένα, οι δύο εταιρείες απέσπασαν από κοινού το βραβείο «Εξυπηρέτηση πελατών» για την υποστήριξη που παρέχει η Mobile Technology στην ACS, καθιστώντας και τις δύο εταιρείες εξαιρετικά ανταγωνιστικές και καινοτόμες.

 

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η κα. Χάραρη, Marketing Manager της ACS, «η ACS δεν θα ήταν η Νο1 εταιρεία ταχυμεταφορών στην Ελλάδα χωρίς την τεχνογνωσία και την τεχνική υποστήριξη του φανταστικού μας συνεργάτη!» Εκ μέρους της Mobile Technology το βραβείο παρέλαβε η κα. Πασσάκου, Operation Manager, η οποία ευχαρίστησε με τη σειρά της για την επιτυχημένη συνεργασία και την αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ των εταιρειών. Η Mobile Technology έχει διαμορφώσει μία εξειδικευμένη ομάδα πιστοποιημένων τεχνικών, οι οποίοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους 6 μέρες την εβδομάδα, αποκλειστικά στην εταιρεία ταχυμεταφορών, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα υποστήριξης, εξολοκλήρου διαμορφωμένο στις ανάγκες της εταιρείας.

 

Η βραδιά της απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Απριλίου, στο Μέγαρο Μουσικής, από τη Μπούσιας Επικοινωνίες, σε πολύ ευχάριστο κλίμα και με ιδιαίτερα σημαντικές συμμετοχές, οι οποίες βραβεύτηκαν για την πρωτοπορία τους στον τομέα των πωλήσεων.