Όροι Χρήσης

 

Καλώς ήλθατε στον δικτυακό μας τόπο. Αν συνεχίσετε να περιηγείστε και να χρησιμοποιείτε αυτό τον δικτυακό τόπο, συμφωνείτε ότι συμμορφώνεστε και δεσμεύεστε από τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις χρήσης, τα οποία μαζί με την πολιτική απορρήτου μας, διέπουν τη σχέση της Mobile Technology με εσάς σχετικά με αυτό τον δικτυακό τόπο.

Ο όρος «Mobile Technology» ή «εμείς» αναφέρεται στον ιδιοκτήτη του δικτυακό τόπου. Ο όρος «εσείς» αναφέρεται στο χρήστη ή επισκέπτη του δικτυακό μας τόπου.

Η χρήση αυτού του δικτυακού τόπου υπόκειται στους ακόλουθους όρους χρήσης:

Το περιεχόμενο των σελίδων αυτού του δικτυακού τόπου είναι για γενική πληροφόρηση και χρήση μόνο. Είναι δυνατόν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.
Ούτε εμείς ούτε οποιαδήποτε τρίτα μέρη παρέχουν καμία εγγύηση ή εγγύηση ως προς την ακρίβεια, την επικαιρότητα, την απόδοση, την πληρότητα ή την καταλληλότητα των πληροφοριών και των υλικών που βρίσκονται ή προσφέρονται σε αυτόν τον δικτυακό τόπο για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό. Αποδέχεστε ότι οι εν λόγω πληροφορίες μπορεί να περιέχουν ανακρίβειες ή λάθη και αποκλείουμε ρητά την ευθύνη για οποιεσδήποτε τέτοιες ανακρίβειες ή λάθη στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο.


Η χρήση σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή υλικό σε αυτόν τον δικτυακό τόπο είναι εξ ολοκλήρου με δική σας ευθύνη. Είναι δική σας ευθύνη να διασφαλίσετε ότι οποιαδήποτε προϊόντα, υπηρεσίες ή πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού του δικτυακού τόπου καλύπτουν τις απαιτήσεις σας.
Αυτός ο δικτυακός τόπος περιέχει υλικό το οποίο ανήκει ή έχει παραχωρηθεί σε εμάς. Αυτό το υλικό περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται σε αυτά, το σχεδιασμό, τη διάταξη, την εμφάνιση και τα γραφικά. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή τους, εκτός αν είναι σύμφωνα με την πνευματική ιδιοκτησία, η οποία αποτελεί μέρος αυτών των όρων και προϋποθέσεων.


Όλα τα εμπορικά σήματα που αναπαράγονται στον παρόντα δικτυακό τόπο, τα οποία δεν αποτελούν ιδιοκτησία του, ή έχουν παραχωρηθεί σε φορέα εκμετάλλευσης, αναγνωρίζονται στον δικτυακό τόπο.
Παράνομη χρήση αυτού του δικτυακού τόπου μπορεί να οδηγήσει σε αξίωση αποζημίωσης ή και να είναι ποινικό αδίκημα.
Ενίοτε αυτός ο δικτυακός τόπος μπορεί επίσης να περιλαμβάνει συνδέσμους προς άλλους δικτυακούς τόπους. Αυτοί οι σύνδεσμοι παρέχονται για την εξυπηρέτησή σας για να παράσχουν περαιτέρω πληροφορίες. Δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με τον δικτυακό τόπο(ους). Δεν έχουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των δικτυακών τόπων.


Δεν επιτρέπεται να μην δημιουργήσετε ένα σύνδεσμο προς αυτόν τον δικτυακό τόπο από άλλη ιστοσελίδα ή έγγραφο χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση Mobile Technology.
Η χρήση αυτού του δικτυακού τόπου και οποιαδήποτε διαφορά προκύψει από τη χρήση του, υπόκειται στους νόμους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Activate