Η Honeywell Scanning & Mobility είναι o κορυφαίος κατασκευαστής συστημάτων συλλογής δεδομένων (image και laser), στα οποία περιλαμβάνονται ανθεκτικά φορητά τερματικά και Barcode scanners. Η γκάμα προϊόντων της Honeywell είναι μία από τις μεγαλύτερες στη βιομηχανία AIDC, παρέχοντας στους πελάτες της λύσεις για «κάθετες» αγορές όπως είναι η λιανική, οι υπηρεσίες υγείας, οι μεταφορές και τα Logistics. Τα καινοτόμα προϊόντα της εταιρείας συνοδεύονται από προηγμένο λογισμικό, τεχνική υποστήριξη και εξειδικευμένες λύσεις που επιτρέπουν στους πελάτες της να διαχειριστούν αποτελεσματικά τόσο τα δεδομένα, όσο και τα εμπορεύματά τους. Εξοπλισμός της Honeywell διατίθεται ανά τον κόσμο μέσω του διευρυμένου δικτύου συνεργατών και μεταπωλητών της.
 
 

intermec

H INTERMEC TECHNOLOGIES είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης στην παγκόσμια αγορά συστημάτων συλλογής δεδομένων (AIDC) και φορητών υπολογιστικών συστημάτων. Είναι υπεύθυνη για το σχεδιασμό και την υλοποίηση της πληρέστερης γκάμας ανθεκτικών, αξιόπιστων και πρωτοποριακών προϊόντων. Η φιλοσοφία της εταιρείας συνοψίζεται στα εξής : εντοπισμός των αναγκών κάθε μεμονωμένου πελάτη, ενδελεχής μελέτη κάθε περίπτωσης και αξιοποίηση του ισχυρού δικτύου προμηθευτών και συνεργατών της, προκειμένου η τελική πρόταση να εναρμονίζεται με τα δίκτυα, τις πλατφόρμες και το σύνολο διαδικασιών του πελάτη. Η συγκεκριμένη προσέγγιση επιτρέπει στην εταιρεία να αντιμετωπίσει τις ανάγκες των πελατών της ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά ανεξάρτητα από τις τεχνολογίες που αυτές περιλαμβάνουν π.χ. Gen2 RFID, συστήματα barcode, ανθεκτικά τερματικά ή υποδομή Cisco WLAN.

 


Η VOCOLLECT παρέχει αποδεδειγμένα οφέλη που αποτυπώνονται στην παραγωγικότητα της εφοδιαστικής αλυσίδας, παράλληλα με ενισχυμένη ασφάλεια και αισθητή βελτίωση των συνθηκών εργασίας. Η πλήρης γκάμα προιόντων Vocollect Voice® περιλαμβάνει hardware, software και υπηρεσίες που διασφαλίζουν την αποδοτικότητα, αξιοπιστία και προσαρμοστικότητα των φωνητικών εντολών με τελικό αποδέκτη την παγκόσμια αγορά εφοδιαστικής αλυσίδας και Logistics. Πρόκειται για έναν αναγνωρισμένο προμηθευτή ενοποιημένων και ολοκληρωμένων συστημάτων διαχείρισης φωνητικών εντολών που δραστηριοποιείται από το 1987 και διαθέτει ένα παγκόσμιο δίκτυο πιστοποιημένων συνεργατών με περισσότερους από 100 μεταπωλητές, channel partners και ειδικούς στα θέματα της εφοδιαστικής αλυσίδας. Εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες που επεκτείνονται και στις 6 ηπείρους απολαμβάνουν τα οφέλη των λύσεων της VOCOLLECT, αυξάνοντας την παραγωγικότητά τους εντυπωσιακά σε καθημερινή βάση.

 


 

H Datamax είναι μια από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως εταιρίες παραγωγής επαγγελματικών εκτυπωτών, με μια ευρεία γκάμα, σταθερών, φορητών, receipt και label εκτυπωτών για διάφορους τομείς όπως λιανική, χώρους υγείας, βιομηχανίας, κα. Οι εκτυπωτές της χαρακτηρίζονται εξαιρετικά ανθεκτικοί και αξιόπιστοι. Έχει πάνω από 200.000 τελικούς χρήστες και πάνω από 50 έτη παρουσίας στον χώρο, γεγονός που της προσφέρει βαθιά γνώση της αγοράς. Διαθέτει μεγάλο δίκτυο γραφείων ανά τον κόσμο αλλά και αφοσιωμένους μεταπωλητές και διανομείς και συνεχίζει να καινοτομεί, προσφέροντας εκτυπωτικές λύσεις προσαρμοσμένες στις σύγχρονες ανάγκες.

 


 

Η Bixolon είναι διεθνής κατασκευαστής εκτυπωτών για επαγγελματική χρήση, που ξεκίνησε σαν κομμάτι της Samsung πριν εξελιχθεί σε αυτόνομη εταιρία, υιοθετώντας την επαγγελματική φιλοσοφία της τελευταίας. Η επιτυχία της οφείλεται στην επιλογή των κατάλληλων ανθρώπων και την εφαρμογή της πιο εξελιγμένης τεχνολογίας. Οι επαγγελματικοί εκτυπωτές της Bixolon ενδείκνυνται για τομείς όπως το hospitality, η έκδοση εισιτηρίων, οι μεταφορές και τα logistics, ο δημόσιος τομέας, η λιανική, η παραγωγή και το RFID. Πρόκειται για θερμικούς εκτυπωτές συμβατούς με iOS, Android και Windows λειτουργικά συστήματα, σε πρακτικό μέγεθος και εργονομικό σχεδιασμό. 

 


 
 
 
 
Η state-of-the-art τεχνολογία της Datalogic είναι αποτέλεσμα της διαρκούς επιθυμίας της εταιρείας να βελτιώνει τον τρόπο που εκτελούνται οι επιχειρησιακές διαδικασίες, με αποτέλεσμα να έχει καταγράψει στο ιστορικό της παραπάνω από 1.000 ευρεσιτεχνίες (patents). Βασικό πυρήνα των δραστηριοτήτων της αποτελούν οι Automatic Data Capture και Industrial Automation λύσεις που προσφέρει για περιβάλλοντα Λιανικής, Κατασκευής, Μεταφορές και Logistics, καθώς και τον τομέα της Υγείας. Η μεγάλη και μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία της σε συστήματα barcoding και η μεγάλη γκάμα των καινοτόμων προϊόντων που διαθέτει, την έχει τοποθετήσει πολύ υψηλά στις προτιμήσεις των πελατών παγκοσμίως. Πάνω από το ένα τρίτο των ταμείων, των αεροδρομίων και των ταχυδρομίων ανά τον κόσμο, χρησιμοποιούν τα προϊόντα και λύσεις της Datalogic για να βελτιώσουν τις διασικασίες τους. 
 
 

 
cisco
 
Η Cisco συνδράμει στην επίτευξη ισχυρών δεσμών μεταξύ των ανθρώπων είτε αυτοί εξυπηρετούν επιχειρησιακούς, είτε και εκπαιδευτικούς, φιλανθρωπικούς σκοπούς ή δημιουργικούς σκοπούς και ανάγκες. Ο εξοπλισμός, το λογισμικό και οι υπηρεσίες της Cisco συντελούν στη διαμόρφωση λύσεων Internet που καθιστούν εφικτή την ύπαρξη δικτύων και επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες ανά πάσα στιγμή και από οποιοδήποτε σημείο. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1984 από μια μικρή ομάδα επιστημόνων πληροφορικής από το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ και αναδείχτηκε σε πρωτοπόρο στην ανάπτυξη τεχνολογιών δικτύωσης που βασίζονται στο internet πρωτόκολλο (IP). Διαθέτει 67.647 υπαλλήλους παγκοσμίως και δραστηριοποιείται τόσο στις αγορές του routing και του switching, όσο και στις ακόλουθες καινοτόμες τεχνολογίες : application networking, Data Center, Digital Media, IPICS, φορητότητα, ασφάλεια, Storage Networking, Telepresence, Ενοποιημένες Επικοινωνίες, Video και Virtualization.
 
 

Η PIDION BLUEBIRD από την ίδρυσή της το 1995, κατέχει μοναδική θέση στο χώρο των AIDC συστημάτων, εξυπηρετώντας πελάτες τόσο στο επιχειρηματικό mobility, όσο και στη βιομηχανία πληρωμών, επενδύοντας σημαντικό μέρος (το 50%) των εργασιών της στην έρευνα και την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων. Οι λύσεις της Bluebird βρίσκουν εφαρμογή σε μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, με συσκευές που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες των πελατών τους, τόσο στο χώρο του hospitality, όσο και στο retail, στις μεταφορές & logistics, αλλά και στο δημόσιο τομέα. Η υψηλή τεχνογνωσία των εργαζομένων της και το premium design των συσκευών, εντάσσουν την Bluebird σε μία από τις ηγετικές εταιρείες του κλάδου.

 


 

Η Mindeo είναι μία εταιρεία υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την παραγωγή barcode scanners, συμπεριλαμβανομένων των scanner χειρός, των ασύρματων, των μηχανών σάρωσης κλπ. Η εταιρεία που ιδρύθηκε πριν από 10 χρόνια από 2 βρετανούς διδάκτορες έχει μία σταθερά ανοδική πορεία, καθώς έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο για την ποιότητα και τις πολύ ανταγωνιστικές τιμές της. Έχει πιστοποιηθεί ως “Software Company of Shenzhen", "Innovative and High-Tech Company of Shenzhen", και "National Innovative and High-Tech Company of China" το 2006, 2007 και 2009 αντίστοιχα και διαθέτει ISO9001:2008 και ISO14001:2004. Στα άμεσα σχέδια της Mindeo είναι η επέκταση της γραμμής παραγωγής σε νέα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των υψηλής ανάλυσης 2D image scanners, των mini laser scan engine κλπ. Οι τομείς εφαρμογής των προϊόντων της Mindeo είναι η λιανική, οι κατασκευές, τα logistics και οι υπηρεσίες υγείας.

 

 


 

Η Imagotag είναι μία εξαιρετικά καινοτόμα start-up εταιρεία, που ιδρύθηκε το 2010, φέρνοντας στο προσκήνιο τεχνολογίες αιχμής, με κυριότερη αυτή των ηλεκτρονικών ετικετών. Μέσα σε αυτή την πενταετία η Imagotag έχει αρχίσει να κατακτά ήδη μερίδιο της αγοράς των supermarkets, αφού μέσα σε 2 χρόνια εγκατέστησε σε πάνω από 1000 καταστήματα πολυεθνικής αλυσίδας τις έξυπνες ετικέτες. Το 2013 η εταιρεία βραβεύτηκε ως μία από τις ταχύτατα εξελισσόμενες εταιρείες, γεγονός το οποίο την μετέτρεψε από start-up σε ηγέτη του χώρου.