27.05.2014 Ανακοίνωση συνεργασίας Mobile Technology με τη BLUEBIRD - PIDION
Προμηθευτής: BLUEBIRD
2014.05.27

H Mobile Technology ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη BLUEBIRD - PIDION

H Mobile Technology έχει ξεκινήσει στρατηγική συνεργασία με την κορυφαία εταιρία BLUEBIRD, η οποία κατασκευάζει τις επαγγελματικές φορητές συσκευές PIDION.  

Η Mobile Technology διαθέτει τα επαγγελματικά tablet της PIDION στην Ελληνική αγορά,  καλύπτοντας την αυξανόμενη ζήτηση και ανάγκη, για επαγγελματικές λύσεις με tablet. 

Η BLUEBIRD, με μεγάλη τεχνογνωσία στο χώρο τον φορητών τερματικών έχει συνδυάσει όλα τα πλεονεκτήματα των επαγγελματικών τερματικών, των smartphones και των consumer tablets,  στην σειρά επαγγελματικών tablet PB.  

Ανθεκτικά αλλά ελαφριά,  γρήγορα, κομψά και αξιόπιστα, τα tablet της PIDION, είναι ειδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες του επαγγελματία. Διαθέτουν  Android ή Windows  λειτουργικό σύστημα, ανάλογα το μοντέλο, καθώς και  δυνατότητα για προσθήκη περιφερειακών εξαρτημάτων, όπως barcode scanner, magnetic card reader κα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμφωνία προβλέπει την δημιουργία Εξουσιοδοτημένου Επισκευαστικού Κέντρου στην Ελλάδα για την Επισκευή των Φορητών Συσκευών PIDION.