banner espa

Ρομποτική

Στην 4η Βιομηχανική επανάσταση η ρομποτική κυριαρχεί μεταξύ των αναδυόμενων τεχνολογιών, δημιουργώντας προσδοκίες για τον μετασχηματισμό επιχειρησιακών διαδικασιών από την εφοδιαστική αλυσίδα έως τις υπηρεσίες customer service που παρέχουν τα καταστήματα λιανικής. Η Mobile Technology αξιοποιεί την τεχνογνωσία των πρωταγωνιστών του κλάδου της ρομποτικής διεθνώς και φέρνει στην Ελλάδα για πρώτη φορά εξειδικευμένα ρομπότ για άμεση αξιοποίηση από τις ελληνικές επιχειρήσεις.

Αυτόνομα Κινητά Ρομπότ «Νέας Γενιάς» (AMRs)

Συνεργατικά ρομπότ που σχεδιάστηκαν για τις ανάγκες των Κέντρων Διανομής από την Fetch Robotics

Διατίθενται μοντέλα των 100, 500 και 1500 κιλών, τα οποία μπορούν να μεταφέρουν τεμάχια, θήκες ή παλέτες βάρους έως 1500 κιλών, ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Τα AMRs είναι εξοπλισμένα με προηγμένες τεχνολογίες οπτικοποίησης και χαρτογράφησης χώρου, συνδυάζοντας LiDAR και κάμερες 3D, που τους επιτρέπουν να αναγνωρίζουν το χώρο, ώστε να κινούνται άνετα εντός της αποθήκης ή του εργοστασίου σας, απαλλάσσοντάς σας από την ανάγκη αναδιαμόρφωσης των εγκαταστάσεών σας. Διαθέτουν την απαιτούμενη νοημοσύνη, για να αλλάζουν την πορεία τους δυναμικά, αποφεύγοντας εμπόδια ή ανθρώπους, χωρίς την παρέμβαση κάποιου χειριστή. Είναι ιδανικά για την υλοποίηση επαναλαμβανόμενων εργασιών στην αποθήκη, οι οποίες περιλαμβάνουν τη μεταφορά μεγάλου βάρους σε μεγάλη απόσταση.
Μπορείτε να τα θέσετε άμεσα σε λειτουργία (εντός λίγων ωρών), δίχως να τροποποιήσετε την υποδομή σας, καθώς και να ρυθμίσετε τον αυτοματισμό τους on-demand μέσω πλατφόρμας Cloud robotics, ενώ τα ρομπότ βρίσκονται στην αποθήκη σας.
Ενσωματώνονται εύκολα σε εξωτερικά συστήματα από σκάνερ έως WMS μέσω των interfaces που διαθέτουν και επιπρόσθετα, συνδυάζονται αρμονικά με την τεχνολογία Honeywell Voice, συνιστώντας μια ολιστική και εξαιρετικά αποτελεσματική λύση για εργασιακά περιβάλλοντα picking υψηλής έντασης.
Τα Αυτόνομα Κινητά Ρομπότ αυξάνουν επίσης την παραγωγικότητά σας σε περιπτώσεις order consolidation και kitting, replenishment, cross-docking και RFID scanning, ενώ παράλληλα, σας δίνουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε τους χρήστες της αποθήκης σας σε άλλες θέσεις.

Pepper & NAO

Interactive Humanoid Robots από τη SoftBank Robotics

Επανδρώστε το Future Retail Store και δημιουργήστε μια φουτουριστική εμπειρία για τους επισκέπτες σας
Σχεδιάστηκαν για να επικοινωνούν και να αλληλοεπιδρούν με τους ανθρώπους, για αυτό έχουν φυσικό body language και γλυκιά χροιά φωνής. Με την κατάλληλη εφαρμογή λογισμικού, μπορεί να καλύψουν τις ανάγκες διαφορετικών κλάδων π.χ. λιανική, τουρισμός, υγεία, εκπαίδευση, χρηματοπιστωτικός τομέας κ.α. καθώς και εκδηλώσεων κάθε είδους.

Έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά αποτελεσματικά στην υποδοχή και εξυπηρέτηση κοινού, στην προώθηση προσφορών και προϊόντων, καθώς και στην ψυχαγωγία, αφού καταφέρνουν πάντα να προσελκύουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών ενός χώρου ή καταστήματος. Είναι επίσης κατάλληλα για να κρατάνε συντροφιά σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως είναι οι ηλικιωμένοι και τα παιδιά, αλλά και για να διδάσκουν.
Μάθετε περισσότερα για τις δυνατότητες τους: Pepper NAO

 

Αν θέλετε και εσείς να ενσωματώσετε τη ρομποτική στην επιχείρησή σας, επικοινωνήστε με έναν εκπρόσωπό μας.

Activate